Nethosting Studio walaupun baru ditubuhkan tidak bermaksud ia juga masih baru dalam dunia Internet khususnya dunia web server. Nethosting Studio diuruskan oleh para usahawan Internet berpengalaman dan mempunyai pengalaman dalam bidang penyediaan server atau hosting. Walaupun jenama Nethosting.my masih baru, ia sebenarnya telah bertapak lebih kurang 2 tahun dan mempunyai pelanggan dari serata dunia.

 • Pengalaman

  Diuruskan oleh team usahawan Internet yang berpengalaman dan dibantu oleh penyedia hosting yang telah lama bertapak di Malaysia. Nethosting diusahakan dan diurus oleh team usahawan Internet sepenuh masa.

 • Personal Customer Support

  Kami menyediakan pelbagai jenis ruangan bantuan atau Customer Support bagi memudahkan pelanggan bertanyakan tentang tawaran kami atau menghantar sebarang aduan, komentar atau sebarang cadangan terus kepada kami

 • Zero Risk Guaranteed

  Jaminan dari kami demi kepuasan hati anda dalam tempoh 30 hari atau anda mendapat kembali wang anda tersebut.

 • Cutting Edge Technology

  Server yang kami sediakan adalah yang terbaik, pantas dan selesa. Kami memilih server yang berkualiti dilengkapi dengan teknologi terkini dan mahal. Kami ingin memastikan para pelanggan hanya mendapat yang terbaik dan berpuas hati dengan apa yang kami sediakan.

 • The Web Hosting Community

  Kami juga turut menyediakan ruangan khas untuk menyampaikan maklumat seperti blog. forum, Fecebook dan Twitter. Kami akan menumpukan sepenuh perhatian pada ruangan sosial seperti Facebook untuk menyampai sebarang maklumat atau informasi semasa. Kami turut menyampaikan sebarang maklumat terkini di blog kami.